Terranova vakolat
Kosár

Rólunk

A www.terranovavakolat.hu üzemeltetője a Tagscherer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Egy helyen megtalálja a Weber-TERRANOVA hőszigetelő rendszereket, vakolatokat, csemperagasztókat.

Hosszútávon csak jó minőséget érdemes venni – és eladni, ezért csak neves márkákat kínálunk vevőinek: Weber-TERRANOVA és az Austrotherm már 30 éve meghatározó márka a magyar és nemzetközi építőanyag piacon, ennek jegyében választotta cégünk is ezeket a gyártókat, hogy magas minőséget elérhető árakon kínálhassunk vásárlóinknak, valódi garanciát vállalva a dryvit rendszerekre!

Szolgáltatásaink:

  • Országos (akár ingyenes) házhozszállítás
  • Szakmai tanácsadás hozzáértő eladóktól
  • Vakolatok színmintáinak nagy része megtekinthető a kereskedés homlokzatán, ill. 40x40cm-es mintakockán, így a színválasztás jóval egyszerűbb, és hatékonyabb, mintha csak kártyáról lehetne választani.

A Tagscherer Építőanyag Kereskedelmi Kft. 1996-ban alakult családi vállalkozás, mely az évek folyamán folyamatosan bővítette szolgáltatásait, hogy az építkezők és felújítók mind magasabb szintű kiszolgálását biztosítsa.

Kereskedelmi politikánk:

  • Legjobb minőséget gyártó partnerekkel dolgozunk: Saint Gobain Weber Terranova, Wienerberger, Ytong, Rockwool, Austrotherm, Leier, Semmelrock, ebből kifolyólag az általunk forgalmazott magas minőségű építőanyagok és szolgáltatások méltán nyerik el a vásárlók elégedettségét.
  • Szakértő eladók segítenek eligazodni a különböző építőanyagok között.
  • Valós garancia vállalás


A forgalmazott termékek köre tartalmazza mindazt, ami az épülő ház tartós kiegészítője lehet: falazó anyagok, tetőfedőanyagok, beton termékek, födémrendszerek, vasanyagok, hőszigetelő anyagok, vízszigetelő anyagok, vakolatrendszerek, csemperagasztók, szárazépítészeti anyagok, kéményrendszerek, térburkolatok.

Telephelyünkön személyesen megtekinthető a Weber Terranova vakolatok teljes színválasztéka

Az építőanyag kereskedelem mellett jelentős nagykereskedelmi tevékenységet, valamint bel-illetve külföldi árufuvarozást is folytatunk. Építőanyag kereskedésünk a 10-es számú főúton, Leányváron található, ahol szakképzett munkatársaink segítenek megkönnyíteni Önnek az építőanyagok közötti választást, illetve kérésére komplett árkalkulációt készítenek.

A több ezer m2-es fedett raktárral biztosítjuk a kényelmes anyagkiszolgálást, illetve saját gépkocsikkal segítjük Önnek az anyagok helyszínre történő szállítását.

Bízunk benne, hogy Ön is igazi Partnerre talál bennünk és csatlakozik az egyre bővülő elégedetten távozó és visszatérő Vásárlóink köréhez.

Üdvözlettel: Tagscherer József,
Tulajdonos, Ügyvezető

Elérhetőségeink:
Bemutatóterem, telephely: 2518 Leányvár, Bécsi út 7.
0633509985
info(kukac)terranovavakolat.hu